2014/03/01

Keväthöpinää :)

Joko saa hehkuttaa kevättä? Talveton talvi takana, ei väliä, kunhan valoa tulee taas! :)


Hippa on edelleen sairaslomalla, tavallaan. Ensimmäisen tulehduskipulääkekuurin aikana alkoi selvä ontuminen, sitä ennen käynti oli lähinnä epäpuhdasta. Jotain siellä jalassa kuitenkin on tapahtunut, kun se ei meinaa helpottaa. Viikko vielä katsotaan tulehduskipulääkkeiden vaikutusta, sen jälkeen lähdetään varmaan kuvauttamaan jalkaa. Voi toivottavasti menisi ohi!!

Tehdään kyllä riekkumatonta tottista ja käydään ihan hallitreeneissä tottistelemassa kaikkien mielenterveyden tukemiseksi :) Lenkit on miniversioita, eikä irtipitometsälenkkejä olla tehty melkein ikuisuuteen! Veikkaan jotta pienen malin pää ratkeaa onnesta, kun vihdoin ja viimein päästään pitkästä aikaa metsälenkille :) Kaikenlaista rauhallisuutta pitäisi tosiaan nyt tukea, mutta pikku-Tirri vetää kyllä välillä ihan mahdottomia rallituksia, kun virtaa olis vaikka kuinka ja halua revitellä. Parka :)

Minä pian inspiroin itseni tästä takavasemmalle tai suureen pussaushyppyyn!

Rymy täytti 4 vuotta!! Käytiin Rymyn synttäripäivänä 22.2. Tampereella kokeilemassa agilitya. Rymyn isän omistajat olivat järjestäneet agilitypäivän Klenin, Ukon ja Ainon jälkeläisille ja siellähän oli ihania parsoneita vaikka ja kuinka! Ville sai kaiveltua Rymystä esiin pienen pientä murinan alkua, muutenkin vauhti ja esteet oli selvästi Rymyn mielestä kivaa puuhaa - mitä nyt välillä piti käydä yleisön luona kyselemässä josko tulisi rapsutteluja :) Oli ihan mielettömän kiva päivä, kaikki oli ihan tööt illalla :)

Villi agilityparsoni! :)
 
Rymy-porsaamme myös söi tuossa pari päivää sitten Hipan ruuan loput, eli noin 2-3dl paisutettua nappulaa. Ihmettelin, kun se tuli selkä köyryssä vierashuoneesta (minne annan Hipan ruuan) ja jäi eteisen matolle makaamaan. Röyhtäisyn jälkeen ymmärsin vasta mitä oli tapahtunut. Hipalla saattaa olla sellaisia päiviä, ettei ruoka maistu tai sille on tullut kesken syömisen jonkinlainen mielenjuolahdus muualle ja ruoka on unohtunut. Rymy oli syönyt oman ruokansa kylppärissä ja suunnannut vierashuoneeseen jälkiruualle. Söi siis yhteensä neljän päivän edestä!! Nappulat eivät kaikenlisäksi edes sovi russelille ollenkaan, joten hajuhaitat olivat seuraavana yönä sellaiset, että herättiin kumpikin ja makkaria piti tuulettaa :D Anna mun kaikki kestää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti